SE*Alicendy's Absolut Elyx

Nu kommer lillebrors presentation också! Lillebror är det på två vis. Dels för att han föddes 9 minuter senare än Hibbe, men också för att han är betydligt mindre i storlek jämfört med brorsan också.
Kärt barn har många namn, så Elyx har fått många varianter på sitt! Elle och Elle-Belle är de vanligaste, men ibland kommer någon extra ändelse även in och ger namn som exempelvis Elle-Belle-Bus. Kort och bra är väl det? ;)
 
Elle är bättre typad än sin bror, med fin bredd och markerad haka, men han har färg på frambenen. Om han är felfärgad någonstans är ännu svårt att se då han fortfarande är så ljus i färgen.
 
Elle är vår myspojke. Betydligt lugnare än sin framfusiga bror. Medan Hibbe rusar fram i en ny situation så sätter sig Elle på rumpan och iaktar och funderar med öppna nyfikna ögon. Det var tidigt tydligt att han var vår lilla filosof! Han var den som allra först förstod sig på hur man skulle äta riktig mat, och också först att använda kattlådan. Han funderar ut hur något fungerar, och sen så bara löser han det perfekt.
 
Spinna kan han också! Är man lite sömnig och någon kliar en på huvudet så sätter maskinen igång direkt. Ooh så mysigt det låter! Finns det något underbarare ljud än en kattunge som spinner nöjt? Han sover gärna i famnen där det är varmt och skönt. Jag hoppas att han kommer fortsätta med det i hela sitt liv :)
 
Men man ska inte tro att detta är en tråkig kisse inte! Han är fortfarande en kattunge och en kattunge LEKER. Han klättrar och brottas och jagar så mycket han bara orkar han med såklart. Särskilt förtjust är han i sin prasseltunnel. Den är jättekul att smyga i och bita på!
 
Belle-Gos bilder har vi här!
 
 
 
 
RSS 2.0